MENÜ

 

Modok

(nem saját)

 

TooManyItems


Írta fényképekNagyon hasznos mod. Tartalmaz minden blockot, eszközt amit a játékban meg lehet találni.  Ezenkívül saját enchantolt eszközöket, és bájitalokat is lehet készíteni. A napszakokat, valamint a crativ módot is be lehet állítani. Ezt a modot én is gyakran használom a mapok építése közben.

Letöltés -->

 

 

Sonic Ethers Unbelievable Shaders

 

Ez egy gyönyörű mod. A lényege az árnyékolás, és ez sokkal szebbé,Posted Image  és élvezetesebbé varázsolja a játékot. Az árnyékok a napszaknak megfelelően változnak. Érdemes letölteni, és ezzel játszani, videózáshoz is jól használható.

Letöltés --> 

 

 

 Portal Gun

Posted Image

 

 A híres Portal játékhoz készült minecraft mod. Ha szeretne valaki teleportálgatni az egyik helyről a másikra, vagy Portált játszani a minecraftban, annak feltétlenül ajánlott. Rengeteg új dologgal és mapokkal a honlapon. Ez az egyik kedvenc modom, nem kérdés, hogy miért.

Letöltés -->

 

 

Posted Image

Christmas festivities 

 

Karácsony alkalmából ideje volt egy modot kitenni. Így remélem mindenki kellően fel tud készülni rá!

 

 

Letöltés -->

 

 

Paintball

Lődd a barátod! Jó kis partit lehet  rendezni ennek a modnak a segítségével. Nagy harcok alakulhatnak a csapatok közt. Tartalmaz sokféle fegyvert, elsősegélyt, csapatzászlót, ruhatartót, meg minden egyebet. Ha szeretnétek paintballozni egyet, keressetek/építsetek egy jó páyát, és mehet a lövöldözés.

 Letöltés -->

Paintball Mapok

 

 Clay Soldiers

 

Posted Image

Ezzel a moddal egy saját kis agyag hadsereget tudunk létrehozni, vagy többet egymás ellen uszítani. Adhatunk a katonáknak ruházatot, kardot, lovat, vagy bármily más apróságot. Ezekből a lehetőségekből rengeteg van, még végignézni is sok.

 

Letöltés--> 

 

 

Comes AliveMINECRAFT COMES ALIVE 200x120

 

 Videó: https://www.youtube.com/watch?v=2iqdvyia7O8

 Letöltés -->

 

Sokan nem szeretnek magányosan élni, éppen ezért készült ez a mod. A falukban másfajta emberek élnek, akikkel tudunk beszélgetni, ajándekokat adni nekik, vagy éppen megházasodni. Ez utóbbi következtében csinálhatunk gyereket, és azt nevelhetjük/tanítgathatjuk favágásra, farmolásra, ... Egyszóval ez a mod élvezetesebbé teszi a singelplayer játékokat. 

 

 

 

 


 

Hírek

  • Visitors
    2013-02-02 17:31:20

    Flag Counter

Asztali nézet